Wat is belangrijk voor je en maak je dromen waar

Toen ik jong was gedroeg ik me anders dan andere jongeren. Ik ging niet shoppen of stappen maar was liever thuis mijn veilige basis bij mijn ouders en diertjes.

Ik had wel een idool.

Mijn idool was: ROLF WOUTERS! Jawel de enige echte!
Plakboeken vol en ik zat altijd startklaar voor zijn programma’s.
Ik ben begonnen met schrijven met de producer van het programma Now or Never.

Hij had me een keer uitgenodigd om een opname bij te wonen van Now or Never. Wauw wat vond ik dat gaaf!

Nadat ik bij de opname was geweest dacht ik: “dit wil ik ook“. Bij de televisie werken, een programma maken. Zo was mijn droom ontstaan.

Naarmate mijn schooljaren verder gingen en mensen gingen vragen wat voor werk ik wilde gaan doen zei ik: “ik wil bij de televisie gaan werken”. De reactie was vaak dat het leuke dromen waren, maar dat ik op ten duur een vakrichting moest kiezen. Voor mij stond het vast ik wilde bij de televisie gaan werken.

Doordat ik vastbesloten was en ik de mogelijkheid kreeg, heb ik stage gelopen bij IDtv. Wat was ik blij. Ik heb er een half jaar gewerkt. En tijdens dat half jaar ben ik er zelf achter gekomen dat bij de televisie werken echt niets voor mij was. Mijn droom was er opeens niet meer.

Ik ben verder gegaan met mijn secretaresse opleiding en heb mijn diploma gehaald. Toen voelde het als falen nu weet ik dat het niet zo is. Ik ben er zelf achtergekomen dat het werken bij de televisie niets voor mij is. Er komen altijd weer nieuwe dromen. Falen is het zeker niet geweest, ik heb er heel veel van geleerd. Ik heb nog steeds contact met de producer waar ik veel van geleerd heb.

Anderen kunnen niet bepalen wat klopt voor je of niet, daar moet je zelf achter komen. Gelukkig zijn met jezelf en vertrouwen hebben in jezelf. Maak je eigen dromen waar.

Ik wil je daar graag in begeleiden.

Voor meer informatie en/of een afspraak: info@natuurlijkmelissa.nl

Terug naar blogs