Over Natuurlijk Melissa

Ik ben ervaringsdeskundige in depressie en hooggevoeligheid

Ik heb altijd het gevoel gehad dat ik anders was dan de mensen in mijn omgeving.

Toen ik tiener was had ik geen behoefte om uit te gaan of te gaan shoppen met mijn vriendinnen. Ik wilde liever thuis zijn. Thuis op mijn veilige kamer met mijn dieren. Daar kon ik dan helemaal mezelf zijn. De band die ik heb met dieren vind ik ontzettend mooi en daar kan ik ook intens van genieten. Even niet een houding aannemen van hoe mensen dat verwachting van mij.

Zover ik me kan herinneren heb ik mij altijd aangepast aan mensen.

Het ging altijd vanzelf. Zodra ik de deur uit liep nam ik een soort rol aan naar de wensen van anderen. Ik voelde aan hoe de persoon zich voelde of hoe de sfeer was en daar gedroeg ik me naar. En nog steeds. Gewoon automatisch. Zodra ik weer thuis was dan ging ik steeds alles overdenken en werd ik vaak boos op mezelf. Waarom doe ik dit toch steeds? Dit wil ik helemaal niet. Ik heb ook een mening.

Vanaf mijn puberteit heb ik te maken gekregen met depressies. Ze komen en gaan heftige en minder heftige periodes. Het vechten ertegen, het gevoel dat niemand je begrijpt, de eenzaamheid, het falen en de schaamte voor depressie het sloopt me.

Ik wil depressie bespreekbaar maken. Zonder schaamte.

Daarom heb ik Natuurlijk Melissa opgezet. Ik wil mensen helpen, begeleiden, begrip geven, oprecht luisteren en ze het gevoel geven dat ze zeker niet alleen zijn. Ik weet immers hoe het voelt.Laat je inspireren, ontspannen en begeleiden

Samen bewandelen we de weg om nieuwe lessen te leren en inzichten te krijgen

Neem vrijblijvend contact met me op: info@natuurlijkmelissa.nl

Tel.: 06-27023190

Foto portret Melissa